Image Image Image Image Image

Scroll to Top

To Top

JO SÓC…

muntador / motion graphics / visual effects

Des de l’any 1996 treballo en el món de la post-producció. Aquell mateix any, vaig viure la transició dels sistemes de post-producció lineals a no-lineals i vaig tenir l’oportunitat d’aprendre una de les primeres eines de muntatge no-lineal que començaven a introduir-se: Avid Mediacomposer.

Des de llavors, he treballat com a muntador en plantilla a Bru & Ros, a MediaPark (canals temàtics distribuits per satèl·lit a Via digital i per cable a través dels principals cableoperadors espanyols), a Teuve (canals temàtics distribuits a través dels més importants cableoperadors espanyols i també per Imagenio), i a Mediapro desenvolupant feines de motion graphics pel departament d’autopromocions de laSexta, laSexta2, laSexta3 i Xplora. Paral·lelament, la meva activitat com a free-lance sempre ha estat alta i m’ha permès treballar en altres àmbits fora de la televisió (publicitat, vídeo-clips, motion graphics, visual effects film…) per a les principals empreses de post- producció (Filmtel, La Truka, Apuntolaposto, etc.)

 

DOCÈNCIA

A l’any 2003 començo la meva aventura en un altre camp: la docència.
Des de llavors fins a l’actualitat, imparteixo cada any dues assignatures en tècniques de post-producció (After Effects) com a professor titular de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).
Durant quatre anys (2003-06) vaig impartir cursos intensius en After Effects per a l’aula de formació de l’SGAE (Fundació Autor).
Per últim, de forma esporàdica imparteixo in-situ formacions específiques sota demanda (After Effects, Combustion, Avid NewsCutter) a empreses (Mediapark, Teuve, etc.)

CURRÍCULUM

De gustos eclèctics, he intentat evolucionar i investigar constantment en els softwares de muntatge i post-producció. Això m’ha permès dominar softwares tan variats com Avid Mediacomposer, Avid Adrenaline, Avid Symphony, Final Cut Pro, Adobe After Effects, Combustion, Shake… cosa que ha provocat que cada cop m’especialitzi més en feines de motion graphics i visual effects, sense deixar de banda la meva vocació: el muntatge.

Podeu descarregar-vos aquí el cv.